Parteneri

Eu nu mă ocup de fotografie de nuntă, dar vă pot recomanda câțiva fotografi cu care colaborez.

Fotograf de Nunta in Galati – Braila

fotograf-nunta-galati

Robertino Bezman – fotograf de nunta Galati

Robertino Bezman este un vechi partener si pot spune cu draga inima ca e cel mai responsabil si profesionist fotograf de nunta cu care am colaborat. Il recomand pe Robertino ca si fotograf de nunta pentru ca intodeauna am lucrat cu el la cele mai inalte standarde.

Este un fotograf care vine mereu cu ceva nou si reuseste sa creeze fotografii de referinta cu care mirii se pot mandri oricand, si va recomand sa vizualizati portofoliul lui de fotografii de nunta pentru a va face o parere vis a vis de modul in care lucreaza.

__________________________________________________________________

fotograf-nunta-galati

Razvan Velev – fotograf de nunta din Galati

Razvan Velev, genul de fotograf care stie sa intretina admosfera, ceea ce la o nuntă este foarte important.

Avându-l ca fotograf pe Răzvan, veti remarca stilul lui volubil si plin de umor.

Este genul de om care, în viaţa de zi cu zi, te va face să uiţi de toate problemele, aşa încât vă veţi putea concentra doar la ceea ce aveţi de făcut. Un profesionist pe care vă puteţi oricând baza. portofoliu de fotograf http://www.artheart.ro/

____________________________________________________________________

fotografii-nunta-andrei-galati

Andrei Mantarosie – fotograf de nunta din Galati

Andrei Mantarosie, este genul de fotograf care se pliaza foarte repede pe nevoile clientilor si, asa cum spune chiar el… incearca intodeauna sa creeze „imagini pentru suflet”.

Este un tiop serios pe care vă putetţi baza oricând. Aici puteti gasi portofoliul lui de fotograf: http://andreimantarosie.ro/.

____________________________________________________________________

fotografii-nunta-Dan Ciprian-galati

Dan Ciprian Neculai – fotograf de nunta din Galati

Dan Ciprian Neculai, este un fotograf de nuntă care adoră lumina naturală, locurile noi şi cu care sigur vă veţi împrieteni.

 

Fotografiile lui vă vor trezi amintiri ori de câte ori le veţi răsfoi. Îi puteţi vizualiza portofoliul aici: www.ciprianneculai.com.

______________________________________________________________________

DJ de nunta in Galati – Braila

Dj-Nunta-Galati-Braila

Cipiland Aici ar fi multe de discutat, subiectul muzica la eveniment este unul foarte sensibil. Cu totii stim ca la un eveniment deosebit, unde sunt prezente foarte multe persoane, este greu sa reusesti sa multumesti pe toata lumea prin muzica.

Dar eu cred din propia experienta ca singura modalitate de a multumi toti invitatii este show-ul, acel nivel de distractie impus de un dj care stie sa ridice oamenii la dans doar prin puterea exemplului.

Va recomand sa ii vizualitati portofoliul si va veti convinge singuri ca DJ Cipiland este cu adevarat un „dj altfel”. http://djcipiland.ro/

____________________________________________________________________

Barmani evenimente 

FB_IMG_1435302017593

Comments

comments