O filmare de nunta plina de emotie in Galati

10482325_10153258188497012_7723312995381556693_o

Anca şi Viorel au ştiut exact ce vor: să le fac eu cea mai bună filmare de nuntă. Spre deosebire de 90% din miri, care îşi aleg data nunţii în funcţie de restaurantul unde va fi acest eveniment deosebit din viaţa lor, Anca şi Viorel au hotărât totul în funcţie de disponibilitatea mea, adică a celui care urmează să facă filmul nunţii. Au decis nunta în funcţie de cum eram eu liber. Videograf fiind, am fost cuprins de încântare, e o dovadă de apreciere a muncii mele!

Anca şi Viorel îmi sunt persoane oarecum apropiate, ei sunt colegii de serviciu ai soţiei, fac parte dintre aceia care înţeleg foarte bine semnificaţia amintirilor din viaţa unui om, si de aceea fie ca e vorba de fotograf de nunta sau videograf, au avut in vedere un singur lucru: Calitatea.

Au organizat totul în cel mai mic detaliu, aşa cum le place lor să fie. Au simţit că eu le voi face un film de nuntă emoţionant, aşa că în acest sens au lăsat totul în seama mea. Anca şi Viorel s-au preocupat de cele mai mici detalii din restaurant, de decor, lumini şi culori, totul aşa cum le-a plăcut, era şi firesc, o nuntă este un eveniment irepetabil.

Nunta a avut loc la Galaţi, la restaurantul Temptation din complexul Viva Club. Au avut fotograf pe Radu Adrian din Constanţa, un profesionist excelent cu care am colaborat de minune.

Ce-as mai putea să vă spun decât că a fost o nuntă perfectă. O nuntă de vis… Dar, mai bine, priviţi filmul…

Comments

comments