Un fotograf, un videograf, un film de nunta in Galati

10405539_776238222438852_6348287960912962983_n

La orice nuntă există momente vitale ce trebuie memorate atât de fotograf, cât şi de cel însărcinat cu transpunerea pe film, astfel încât mirii, părinţii (şi de fapt întreaga asistenţă) să poată revedea cu bucurie acele amintiri. La acest film veţi putea observa în detaliu toate pregătirile care se fac la o nuntă.

Prezentarea întregului eveniment şi redarea pregătirii de nuntă a celor doi miri capătă o încărcătură emoţională deosebită prin evidenţierea cuvântul preotului ce a oficiat cununia.

Sfaturile duhovniceşti sunt o inserţie de efect într-un film de nuntă care nu are cum să fie altfel decât excelent.

Cununia a avut loc în Galaţi şi reprezintă de fapt intrarea într-o altă viaţă a celor doi miri, cum bine a spus preotul în deschiderea acestui eveniment deosebit. Este remarcabil cum în debutul oricărei căsnicii propriu-zise există momente de care îţi aminteşti oricând cu intensitate, iar cele înregistrate de un fotograf de nuntă, de un videograf… sunt cu atât mai intense cu cât timpul se scurge, inevitabil…

O nuntă reprezintă deci o intrare în viaţa adevărată, iar părinţii mirilor, imortalizaţi perfect atât de fotograf cât şi de videograf, se vor putea bucura de viaţă şi de bucuria copiiilor lor. Este îndemnul părintelui de cununie care face trimitere şi la vocaţia de părinţi de profesie a naşilor acestei nunţi. Merită să-l ascultaţi.

În fapt, această nuntă din Galaţi este departe de a fi provincială şi devine concretizarea armonioasă a unei relaţii mature dintre doi oameni ce au decis oficializarea, trecerea la înfăptuirea cuvintelor apostolului Pavel, când din două vieţi să fie una. Pilda este evocată cu emoţie de către pretotul ce a onorat acest eveniment deosebit, o filmare de nuntă, o operă de fotograf…

Acestea fiind zise, vă invităm să vizionaţi profesionalismul celor care au realizat aceste veritabile fotografii de nuntă, înşirate într-un film cu adevărat demn de a fi revăzut, oricând şi cu aceaşi emoţie. Să mai spunem şi că filmul nu este decât o uvertură la marea peliculă ce extrage esenţa unei nunţi minunate, un film destinat în mod privat cuplului proaspăt căsătorit.

Comments

comments