Emotionant. Film de nunta cu Maria si Dragos la Brasov

10339299_680096342025574_2189947017471652856_o

Pe Maria şi Dragoş i-am cunoscut la un târg de nunţi în Braşov Bussines Park. Eu eram expozant iar ei au venit la standul meu, au privit câteva minute imagini de nunta filmate de mine, apoi m-au întrebat scurt: Eşti liber în data de 17 Mai?

A ieşit o nuntă ca-n poveşti…

Nu ştiu ce este mai important la începutul acestui film de nuntă: cuvântul părintelui care oficiază cununia, expresiile mirilor, ale socrilor sau pur şi simplu ale nuntaşilor, nu contează care, căci le simţiţi emoţia fiecăruia, trebuie să fii orb să nu vezi! Căci preotul le spune „să faceţi din două stele una!” Iar totul se transformă în trăire şi urmarea este firească, vă veţi uita la imaginile mele ca la cinematograf, da, exact asta este, cinematografie de nuntă, vreţi să vedeţi un film de nuntă, să înţelegeţi povestea unor tineri, viaţa lor… doar aţi venit la cinematograf să vedeţi un film!

Din punctul meu de vedere, introducerea în atmosfera unei nunţi este foarte importanta, într-un oraş care te poate fascina precum Brasovul, nu pot lipsi cateva secvente cu mirificul oras din aceasta filmare de nunta. A fost o zi frumoasa, o zi cu multe surprize, mai ales la petrecere unde tatal mirelui si sora miresei au pregatit un moment special, reprezentat printr-un videoclip cu cateva fotografii ale mirilor inca de cand erau copii. A fost prima experienta a mea, unde am lucrat cot la cot cu fratele miresei, care a fost si fotograf de nunta. Cred ca nimeni nu poate fotografia o mireasa mai bine decat fratele ei, cel care o cunoaste de o viata, cel care ii stie plusurile si le poate aplica cu succes la nunta pentru fotografii.

 

Ar mai fi multe de spus, dar cred că e cazul să vă las să priviţi singuri filmul, vizionare plăcută!

Comments

comments