Un film de nunta in Italia cu Oana si Andrea

captura-film-nunta

„Vrei să filmezi la nunta noastră?” Oana mi-a pus întrebarea aceasta în toamna lui 2014, pe FaceBook… Aveam deja un presentiment că va fi o nuntă de vis. Au urmat discuţii care pe mine mă încântau. Felul în care mă întreba, detaliile pe care dorea să le afle despre cum văd eu un film de nuntă, emoţia pe care mi-o transmitea de dincolo de monitor… iar până la urmă va fi o nuntă cum numai în cele mai bune filme romantice se poate vedea.

Da, eram bucuros că-mi împărtăşeşte dorinţa ei cea mai mare, să fie o nuntă memorabilă, să fie ceva cum nu s-a mai văzut! Îi împărtăşeam entuziasmul şi abia aşteptam să ne vedem, să ne cunoaştem, să punem la punct detaliile viitorului eveniment care, fără îndoială, trebuia să fie un eveniment într-adevăr deosebit!

 

Apoi, când ne-am văzut peste câteva zile în oraş, mi-a spus: „Ştii, vom face nunta în Italia, te deranjează?”

moment-romantic-nunta-oana

La o nunta romantica, un automobil de epoca…

Cum să mă deranjeze, parcă vedeam deja decorurile Italiei, bogată şi clasică şi plină de lux! Iar eu urma să fac acolo un film! Da, un film adevărat de nuntă! Visam deja la decoruri romantice şi deşi nu ştiam cum va fi exact, mintea mea desfăşura tot scenariul unei regii care avea să fie grozave, doar aşa-mi închipuiam eu că va fi, ceva grozav! Visam deja la această nuntă, de parcă ar fi fost a mea…

 

Desenzano Del Garda se află în Lombardia cea avută, într-un nord al Italiei deosebit de prosper, iar decorul domeniului unde a avut loc ceremonia de nuntă a fost într-adevăr impresionant. Verdele gazonului era minunat, iar copiii se jucau cu râsete zglobii…

decor-nunta-desenzano-august

Fotografii care arata splendidul decor de nunta

Mirii au venit într-un automobil de epocă, o minunată piesă de colecţie!

A urmat nunta. Adică o nuntă ca-n poveşti, iar cuvintele nu pot descrie senzaţia mea de bucurie că, într-adevăr, am făcut un film grozav. Priviţi-l!

Oana şi Andrea mi-au dat ocazia să fac unul dintre cele mai bune filme de nuntă ale mele.

Ar mai fi multe de spus, insa cred ca filmul este cel mai in masura sa va povesteasca, asa cum imi place mie sa spun, despre ziua nuntii Oanei si Andrea.

Ps: Le mulţumesc colegilor mei alaturi de care am format o echipa formidabila:

Gabriel Dicu – Videograf  – Camera 2
Pavel Emanoil – Assistant/Camera 3
Adrian Plesea – Fotograf de nunta

Director / Filming / Dop / Editing: Marian Neagoe

Location: Desenzano del Garda (Italy)

Comments

comments