Fotografia de nuntă. De ce este așa de scumpă?

fotograf nunta

Cei care încă-și mai pun întrebarea de ce este scump un fotograf de nuntă o fac, de regulă, răspunzându-și tot ei și cu argumente care doar în aparență au logică. Unele din așa-zisele lor pretexte de a se revolta împotriva oricărui fotograf de nuntă le-am putea enumera într-o înșiruire de genul celei următoare: » Read more

Invitații pentru nuntă, cum le facem singuri…

fotograf de nunta Marian Neagoe

Desigur că un fotograf de nuntă ar trebui să fie un tip amabil, jovial și cu care să poți schimba o vorbă!… Dacă o comunicare cu el vă ridică probleme, acesta este primul semn că nu ar trebui să încheiați contractul. Un fotograf de nuntă bun ar trebui să fie în stare să vă facă și recomandările cele mai bune în privința pregătirilor viitorului eveniment. Da, chiar și în ceea ce privește invitațiile de nuntă, ar trebui să vă poată recomanda unde să le faceți, respectiv la ce firmă specializată, ce designer… Dar dacă ați încerca să le faceți singuri!?

» Read more

Buna ziua… cât costă? Cât costă ce?

preturi fotograf nunta

Preturi fotograf de nunta? Filmari?

Stau si ma intreb cateodata, oare de ce viitorii miri caută un fotograf sau un cameraman pentru nunta lor? Ma intreb asta, pentru ca in marea majoritate a cazurilor cand sunt contactat de catre o mireasa, de exemplu, discutia incepe cam asa:

”- Buna ziua, domnul Marian Neagoe?

– Buna ziua, da, eu sunt.

– Am auzit ca va ocupati de filmari, imi puteti spune cat costa?”

» Read more

Petrecerea de dinainte de nuntă

obicei nuntaDesigur că acum o nuntă are cu totul alte coordonate față de cu numai 60-70 de ani mai înainte, când nu se (prea) punea problema de fotografii la nuntă, la oraș, căci la sate acestea lipseau aproape cu desăvârșire. Filmare la nuntă? Poate în societatea „high-life” din marile orașe ale țării, societate constituită aproape exclusiv din protipendada comunistă, căci aceștia dețineau în mare măsură și mijloacele financiare sau tehnice de realizare a filmelor. Nu mai vorbim de dreptul de a practica profesia de fotograf de nuntă, care era acordat cu zgârcenie și doar „sufletelor devotate” din cooperația meșteșugărească.

» Read more

Cum alegi un fotograf de nuntă…

fotograf nunta sucevita

Fotografie cu o miresica la o nunta din nordul Moldovei, la Sucevita

Cel mai bun fotograf de nunta, o filmare de nunta de invidiat, o formatie de nunta… sunt cateva din lucrurile pe care le vrea toata lumea. Atunci cand va sosi momentul mult asteptat, totul sa fie la superlativ, nunta sa fie grandioasa, cu un decor impresionant sau un restaurant cu un meniu de top, o rochie de mireasa care iti ia ochii si in acelasi timp si multe zero-uri din cont…

Totusi, in unele cazuri, atentia viitorilor miri este in primul rand directionata catre primele detalii si fotografia de nunta ramane mai pe la finalul listei. Insa, daca ne gandim bine, realizam ca dupa nunta nu raman nici cu aranjamentele, nici cu tortul, nici cu formatia, ci doar cu 3 lucruri: raman cu verighetele si cu amintirile oferite de fotografii si filmul nuntii.

» Read more

Un film de nunta in Italia cu Oana si Andrea

captura-film-nunta

„Vrei să filmezi la nunta noastră?” Oana mi-a pus întrebarea aceasta în toamna lui 2014, pe FaceBook… Aveam deja un presentiment că va fi o nuntă de vis. Au urmat discuţii care pe mine mă încântau. Felul în care mă întreba, detaliile pe care dorea să le afle despre cum văd eu un film de nuntă, emoţia pe care mi-o transmitea de dincolo de monitor… iar până la urmă va fi o nuntă cum numai în cele mai bune filme romantice se poate vedea.

Da, eram bucuros că-mi împărtăşeşte dorinţa ei cea mai mare, să fie o nuntă memorabilă, să fie ceva cum nu s-a mai văzut! Îi împărtăşeam entuziasmul şi abia aşteptam să ne vedem, să ne cunoaştem, să punem la punct detaliile viitorului eveniment care, fără îndoială, trebuia să fie un eveniment într-adevăr deosebit!

» Read more

O filmare de nunta plina de emotie in Galati

10482325_10153258188497012_7723312995381556693_o

Anca şi Viorel au ştiut exact ce vor: să le fac eu cea mai bună filmare de nuntă. Spre deosebire de 90% din miri, care îşi aleg data nunţii în funcţie de restaurantul unde va fi acest eveniment deosebit din viaţa lor, Anca şi Viorel au hotărât totul în funcţie de disponibilitatea mea, adică a celui care urmează să facă filmul nunţii. Au decis nunta în funcţie de cum eram eu liber. Videograf fiind, am fost cuprins de încântare, e o dovadă de apreciere a muncii mele!

» Read more

Emotionant. Film de nunta cu Maria si Dragos la Brasov

10339299_680096342025574_2189947017471652856_o

Pe Maria şi Dragoş i-am cunoscut la un târg de nunţi în Braşov Bussines Park. Eu eram expozant iar ei au venit la standul meu, au privit câteva minute imagini de nunta filmate de mine, apoi m-au întrebat scurt: Eşti liber în data de 17 Mai?

A ieşit o nuntă ca-n poveşti…

» Read more

Un fotograf, un videograf, un film de nunta in Galati

10405539_776238222438852_6348287960912962983_n

La orice nuntă există momente vitale ce trebuie memorate atât de fotograf, cât şi de cel însărcinat cu transpunerea pe film, astfel încât mirii, părinţii (şi de fapt întreaga asistenţă) să poată revedea cu bucurie acele amintiri. La acest film veţi putea observa în detaliu toate pregătirile care se fac la o nuntă.

Prezentarea întregului eveniment şi redarea pregătirii de nuntă a celor doi miri capătă o încărcătură emoţională deosebită prin evidenţierea cuvântul preotului ce a oficiat cununia.

» Read more

Videoclip inainte de nunta; Iulia si Andrei, Bucuresti

videoclip-inainte-nunta-iulia-andrei-bucuresti

Oamenilor le place să-şi amintească viaţa de dinainte de nuntă, este un obicei burlesc şi scoate în evidenţă boema în care am trăit fiecare până la un moment dat. Materialul de faţă este şi el un remember făcut la comanda a doi romantici, care înainte de a se căsători au decis să-şi amintească de… logodnă! Aşadar, Iulia şi Andrei au decis să-şi amintească de primii lor paşi în viaţa de cuplu: de momentele în care el i-a dăruit iubitei primul inel! „Vrei să fii…?” Iar ea i-a sărit în braţe…

» Read more

1 2